Books: 3 | Review: 0 | Avg rating: 4.05
Rate this author

Fdaus Ahmad

3.9 of 5 Votes: 3
url
https://booksminority5.com/fdaus-ahmad
website
 
About this author
Books by Fdaus Ahmad
Dari Tanjung Malim ke KLCC (2012)
language
English
3.83 of 5 Votes: 4
review 1: 4.5 bintangMula-mula terlihat review buku ni oleh teman-teman, hati masih berasa skeptikal. Ya la, buku indie, lepas tu ianya adalah post kat blog yang dibukukan. Tapi...makin hari makin ramai la pulak bilangan orang yang statusnya 'currently reading' dan 'read'. Jadi hatiku (dan...
Dari KLCC Ke Tanjung Malim (2013)
language
English
4 of 5 Votes: 2
review 1: Buku ni sekuel kepada Dari Tanjung Malim Ke KLCC, bestseller dari Dubook Press. Kalau tak baca yang pertama, tak feel lah yang kedua. Kali ni, Fdaus Ahmad kurang sikit celaka kelakarnya. Aku terbayangkan kepenatan waktu kerja siang dekat Klcc tu jadi sebab kenapa cerita keduanya ...
Proletar Dua Menara (2014)
language
English
4.31 of 5 Votes: 2
review 1: Facebook menjadi wadah kita berkongsi idea, pendapat dan kebenaran. Ia juga menjadi wadah kita menyumbatkan idea, pendapat dan apa yang kita percaya sebagai kebenaran itu ke dalam mulut dan minda orang lain.Aku betul kau salah. Kau ada betulnya tapi aku lagilah betul."Kebencian a...
Reviews
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)