Books: 4 | Review: 0 | Avg rating: 3.5
Rate this author

Aisa Linglung

3.51 of 5 Votes: 5
url
https://booksminority5.com/aisa-linglung
gender
male
website
http://akulinglung.com
 
About this author
Books by Aisa Linglung
Sperma Cinta (2011)
language
English
3.52 of 5 Votes: 5
review 1: bila dah baca buku ni, aku terus jatuh cinta. Best gila buku ni. Aku start baca dalam tren nak balik Seremban. Cerita dia lawak gila sampai aku berdekah dalam tren. Nasib baik keliling aku semua member sendiri. So, takde lah malu nak gelak pun.Ada banyak cerita dalam ni. Ada ceri...
Sperma Cinta 2.0: Sengih Kerang (2012)
language
English
3.33 of 5 Votes: 1
review 1: Dah lama baca,beli masa PBAKL dulu sebab time tu femes buku FIXI dan aku pun teringin nak baca satu,,time tu blogger2 sibuk bukukan entry dorang,jadi sebab aku slalu blogwalking jadi teringin la nak baca,,disebabkan tajuk macam menarik,dan promoter pulak promote kaw-kaw,jadi terb...
Main Gila (2012)
language
English
3.66 of 5 Votes: 4
review 1: Masalah buku yang merupakan kompilasi cerpen adalah ia lebih sukar untuk mendapat cerpen yang satu aras yang sama. Jika dibandingkan dengan cerpen dalam buku yang sama dapat dilihat ada yang baik, biasa dan tidak baik. Jika dirumuskan secara ringkas, majoriti cerpen adalah biasa ...
Ketakutan (2012)
language
English
3.47 of 5 Votes: 1
review 1: Mengaku memang diri ini sentiasa takut dengan ketakutan. Ini buku cerita yang pertama buat aku peluh-peluh bila membaca kerana aku kurang berani mahu memomokkan diri aku dengan cerita yang menakutkan kerana itu boleh membuat aku merasa lebih takut. Satu garapan cerita yang baik &...
Reviews
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)